GRATIS INDGRAVERING · FRI FRAGT I EUROPA

News

Hvordan implementerer vi bæredygtighed i vores designproces

Hvordan implementerer vi bæredygtighed i vores designproces

Hvordan kan man som forbruger være sikker på at det produkt man køber er bæredygtigt, når begrebet bliver brugt og misbrugt i så mange sammenhænge. Hos Stories in Structures ønsker vi at arbejde meget konkret med bæredygtighed i alle de aspekter vi kan påvirke i vores design og produktionsprocesser, fra idé til det færdige produkt. Det er et område vi har som mål hele tiden at arbejde med og blive bedre til.

DANSK DESIGN // DESIGN IKONER // GRAFISKE KUNSTVÆRKER

DANSK DESIGN  // DESIGN IKONER // GRAFISKE KUNSTVÆRKER

Hos Stories in Structures har vi studeret en række kendte arkitekter, designere og deres værker. Det har inspireret os til at lave en grafisk fortælling gennem plakater og kunstværker, der udforsker og fortolker de skulpturelle former i dansk møbelkunst.


Historien om dansk design, skal ses i lyset af en del benspænd, en trængt økonomi og en unik talentmasse af snedkere og arkitekter, der efter anden verdens krig, skabte en kultur, hvor de indgik i et dedikeret samarbejde, der har været med til at bane vejen for, at Danmark i dag er verdenskendt for design og godt håndværk....

 


GRAFISKE KUNSTVÆRKER MED MOTIVER FRA LOUISIANA KUNSTMUSEUM

GRAFISKE KUNSTVÆRKER MED MOTIVER FRA LOUISIANA KUNSTMUSEUM

På Louisiana Kunst Museum fletter bygningskroppene sig ind og ud af landskabet i en fast rytme, hvor grænserne mellem ude og inde ophæves, de elegante overgange mellem bygningernes materialer, mønstrene fra murstenens forbandter, den faste takt fra de bærende trækonstruktioner, spiller så smukt sammen og på en døsig sommerdag, når associationerne får frit spil, forekommer det nærmest at skulpturerne på stedet afspejler og kommenterer menneskerne der bevæger sig rundt mellem dem…. STORIES IN STRUCTURES har lavet en grafisk fortælling gennem plakat kunst og træsnit, med inspiration fra Louisiana.

Vi har designet og produceret priserne til Klimatopmødet i New York, afholdt af FN.

Vi har designet og produceret priserne til Klimatopmødet i New York, afholdt af FN.

Vi blev meget stolte da FN kontaktede os og spurgte om vi ville designe priserne, der blev uddelt til Verdens Klimatopmøde i New York, september 2019.

Designudvikling af BLOX bygning til Realdania

Designudvikling af BLOX bygning til Realdania

BLOX-bygning er tegnet af OMA arkitekter og finansieret af RealDania. Den er hjemsted for det danske arkitekturcenter, DAC og er en akrobatisk blanding af anvendelser (museum, restaurant, lejligheder osv.)

Inspireret af OMAs ideer, skitser og bygningens endelige resultat, har Stories in Structures arbejdet med historien og strukturerne bag BLOX og omdannet det til et kunstværk / skulptur og legende byggesystem.

Hermed har Realdania fået et personligt og bæredygtigt produkt de kan give i gave.