GRAFISKE KUNSTVÆRKER MED MOTIVER FRA LOUISIANA KUNSTMUSEUM

architecture grafiske plakater kunst kunstplakater Louisiana Kunst Museum træsnit

Dansk kunst
At tilbringe en dag på Louisiana Museum, for at nyde en kaffe på terrassen, tage en dukkert i havet, slentre rundt i de forskellige rum og den omkringliggende park, er lige så stor en oplevelse, som at se en af deres mange udstillinger.
Den måde bygningskroppene fletter sig ind og ud af landskabet i en fast rytme, hvor grænserne mellem ude og inde ophæves, de elegante overgange mellem bygningernes materialer, mønstrene fra murstenens forbandter, den faste takt fra de bærende trækonstruktioner, spiller så smukt sammen og på en døsig sommerdag, når associationerne får frit spil, forekommer det nærmest at skulpturerne på stedet afspejler og kommenterer menneskerne der bevæger sig rundt mellem dem….
Dansk kunst fra Louisiana
Dansk design kunst
STORIES IN STRUCTURES har, inspireret af landskabet, skulpturerne og den smukke arkitektur, arbejdet med en serie motiver, der har fået navnet "Scener fra Louisiana”.
Dansk kunst, Kolekto
Dette har udformet sig til en serie træsnit og grafiske kunstplakater.
Illustrationerne udgør nærmest en lille kærlighedshistorie med en fortælling fra den arkitektoniske perle, som Louisiana Kunst Museum er.
Dansk kunst, trærelief Kolekto
De grafiske kunstværker står stærkt sammen eller hver for sig.
I vores Gallerybox kan man få 9 plakater eller 4 træsnit.
Dansk kunst i gallery box
Danske Plakater og posters
Design poster
Se Gallery box med 9 grafiske plakater fra Louisiana her : https://www.storiesinstructures.com/collections/art/products/9-plakater-i-gallery-box
Se Gallery box med 4 grafiske træsnit fra Louisiana her : https://www.storiesinstructures.com/collections/art/products/traesnit-gallery-box

Ældre opslag Nyere opslag


  • novmVisYCTd

    iJHNDIBr

  • LEFfvjaRMCzd

    rJAhWVvsdBH

  • Peter

    Inspirerende og smukt


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort